Logo HOLY OLIE

De sneeuwmaan brengt helderheid

In het ritme van de sneeuwmaan

Met de nieuwe maan op 21 januari 2023 begint het nieuwe ritme van de Sneeuwmaan. De volle maan valt op 5 februari 2023 (in het teken Leeuw). De sneeuwmaan is vernoemd naar de sneeuwcondities rond februari. In deze periode valt doorgaans de grootste hoeveelheid sneeuw. Het is een koude periode en hierdoor een goed moment om je terug te trekken.

Het thema staat voor schoonmaken en ontkiemen. Het is een goede periode voor een schoonmaak, zowel in je huis als in je hoofd. Je kunt deze periode gebruiken om stil te staan bij je plannen. Hoe laat jij je cosmic seed ontkiemen? De sneeuwmaan zal je helderheid geven welke zaadjes voor jou tot bloei mogen komen. Het is de tijd om dit helder te maken voor jezelf. Bedenk dat jouw cosmic seed diep in de grond zit met de wilskracht om te gaan groeien.

Tip voor deze maan: 
Wellicht heb je al gefantaseerd over de invulling van je nieuwe jaar. Start hiermee of ga hiermee verder. Omschrijf hoe je cosmic seed mag ontkiemen. Maak gebruik van je potentieel. Waar wordt jij gelukkig van? Noem 3 speerpunten wat jij tot bloei laat komen in het aankomende jaar.

 

Stem je af op de maan en de natuur

Als je in evenwicht bent met de maan en de natuur, dan zal je merken dat de dingen die je bezighouden overeenkomen met het thema van de maan. Als je dit lastig vindt, kijk dan naar het onderwerp van de maan en geef jezelf rust en ruimte om hier bij stil te staan. Je zult merken dat de maan je een handje helpt.

In een eerder blog lees je hoe jij je afstemt op het ritme van de maan.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten.x