Logo HOLY OLIE

Manifesteren. Wat is het? hoe doe je dat?

Creër je eigen realiteit met deze 9 tips.

Manifesteren is een proces waarbij je je gedachten en energie richt op het realiseren van je dromen. Het gaat erom dat je leert hoe je jezelf kunt afstemmen op wat je echt wilt en vervolgens actie onderneemt om dit te bereiken. Dit kan helpen om je dromen te verwezenlijken.

Hoe werkt manifesteren?

Manifesteren is een term die de laatste jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. Het verwijst naar het proces van het bewust creëren van je eigen realiteit door middel van gedachten, emoties en acties. Het idee is dat je door je te concentreren op wat je wilt, het universum signalen stuurt die je uiteindelijk zullen helpen om je doelen te bereiken.

Voor iedere belangrijke stap bij het manifesteren is er een passende Holy Olie die je op liefdevolle wijze kan ondersteunen.

Belangrijke stappen bij het manifesteren zijn:

 

  • je wensen in het universum uitzetten over wat je echt wilt
  • jezelf zijn in het contact met anderen en gebruik maken van je talenten
  • je verbinden met anderen, waarbij iedereen vanuit zijn talenten mag samenwerken
  • kracht, focus en energie voelen om iets te kunnen realiseren
  • het uitstralen van het geloof in jezelf, je gave en je talenten
  • communicatief sterk zijn om jezelf, je creaties, gevoelens of gedachten over te brengen aan anderen

Waarom is manifesteren belangrijk?

Manifesteren heeft invloed op verschillende aspecten van ons leven. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Gezondheid: Manifesteren kan invloed hebben op onze gezondheid. Positief denken en visualisatie van een gezonde levensstijl kan helpen bij het behouden van een goede gezondheid, terwijl regelmatig denken aan ziekte of pijn kan leiden tot lichamelijke klachten.
  2. Aantrekken van overvloed: Manifestatie kan invloed hebben op wat er naar je toekomt, bijvoorbeeld op je financiële situatie. Negatieve gedachten over geldgebrek kunnen zich manifesteren in financiële moeilijkheden, terwijl positieve gedachten over succes en rijkdom kansen en mogelijkheden kunnen aantrekken die helpen bij het bereiken van je doelen.
  3. Relaties: Manifestatie kan invloed hebben op je relaties met anderen. Negatieve gedachten over relaties kunnen leiden tot conflicten en problemen in interacties, terwijl positieve gedachten over liefde en verbinding kunnen helpen bij het aantrekken van gezonde en liefdevolle relaties.

9 tips om te manifesteren.

Manifesteren is geen vaste eigenschap, maar iets wat je kunt ontwikkelen en vergroten. Door de onderstaande tips te volgen, kun je jezelf helpen met manifesteren en ga je makkelijker het contact aan met anderen.

Tip 1: visualiseer wat je wilt

Het begint allemaal met het visualiseren van wat je wilt bereiken. Stel jezelf voor hoe het is en voelt als je wensen zijn uitgekomen. 

Tip 2: wees positief

Zorg dat je in een positieve stemming bent, wanneer je in contact gaat met anderen. Mensen worden aangetrokken tot positieve energie en het zal je helpen om de gewenste uitkomst te manifesteren.

Tip 3: focus op wat je wil

Concentreer je op wat je wilt bereiken. Als je jezelf richt op wat je niet wilt, dan manifesteer je dat in plaats daarvan.

Tip 4: laat de controle los

Een ander belangrijk aspect van manifesteren is het loslaten van controle. Het universum heeft zijn eigen manier om dingen te laten gebeuren en het is belangrijk om je open te stellen voor verschillende manieren waarop je doelen kunnen worden bereikt. Door los te laten en te vertrouwen op het proces, geef je ruimte voor nieuwe mogelijkheden en kansen.

Tip 5: Maak verbinding

Verbinding maken met anderen is essentieel om te manifesteren in contact met anderen. Luister naar anderen en stel vragen om echt te begrijpen wat ze willen en nodig hebben.

Tip 6: wees dankbaar

Dankbaarheid is een krachtige emotie en kan je helpen om positieve energie te behouden en te manifesteren wat je wilt in je contact met anderen.

Tip 7: neem actie

Handel naar wat je wilt manifesteren. Als je bijvoorbeeld wilt dat mensen je meer respecteren, dan moet je jezelf respectvol opstellen.

Tip 8: blijf geduldig en vertrouw op jezelf

Manifesteren kan tijd kosten en vereist geduld. Blijf vertrouwen hebben in jezelf en het universum en geloof dat je krijgt wat je nodig hebt op het juiste moment.

Tip 9: concentreer je op wat je wilt

Concentreer je op wat je wilt in plaats van op wat je niet wilt: Het universum reageert op de energie die je uitstraalt, dus als je je richt op wat je wilt, stuur je signalen uit die je zullen helpen om je doelen te bereiken. 

Holy Olie als buddy bij het manifesteren.

Met Holy Olie essential oil heb je een buddy voor goede zelfzorg, altijd binnen handbereik. Onze 100% natuurzuivere etherische olie verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag.

Met een magische geurreis ontvang je een Holy Olie® blend die je ondersteunt bij een persoonlijk thema. Zo zijn er bijvoorbeeld oliën die je ondersteunen bij het manifesteren en het contact aangaan met anderen.

Geurreis al vanaf 19,95

Spirituele geurreis + magic merkaba

 sterkere balans tussen lichaam en geest
 elke 8 weken gratis bezorgd
keuze uit 1 óf 3 producten
op jou ingetuned met magic merkaba
 om nieuwe paden te bewandelen 

Geurset 39,95

Geurset naar keuze

 sterkere balans tussen lichaam en geest
 gratis bezorgd
5 ml roll on + 10 ml auraspray + 5 ml essential oil

Laatste blogs

Bokmaan | Holy Olie | essential oil | merkaba

Buckmaan

Kracht uitstralen Vergroot je zelfvertrouwen en autoriteit Als je in juni of juli wandelt in de natuur, dan zou je zomaar een hertenbok tegen kunnen

Lees verder »
Aardbeienmaan | Holy Olie essential oil | merkaba

Aardbeienmaan

De Betoverende Aardbeienmaan Laat je genieten van je groeiproces Met de nieuwe maan op 19 mei 2023 begint het nieuwe ritme van de Aardbeienmaan. De volle maan

Lees verder »
MANIFESTEREN _ HOLY OLIE ESSENTIAL OIL _ MERKABA

Manifesteren

Manifesteren. Wat is het? hoe doe je dat? Creër je eigen realiteit met deze 9 tips. Manifesteren is een proces waarbij je je gedachten en

Lees verder »
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten.x