Logo HOLY OLIE

Bloemmaan, wat merk je ervan?

Verwelkom je nieuwe zelf.

Met de nieuwe maan op 20 april 2023 begint het nieuwe ritme van de Bloemmaan. De volle maan valt op 5 mei 2023 (in het teken Schorpioen). Het thema staat voor ontwaken en (weder)geboorte. Je mag je nieuwe zelf verwelkomen voor de warme maanden die weer voor de deur staan. Nieuwe zelf, want mogelijk heb je de afgelopen periode besloten om wat oude gedragingen los te laten en nieuwe wegen te bewandelen. 

Dit is de tijd dat de natuur ontwaakt. Tijdens de bloemmaan wordt de aarde overspoeld met prachtige bloemen en kleurrijke planten. Er begint ook overal gras te groeien, waardoor koeien, schapen en geiten hun buik vol eten. Als gevolg hiervan produceren ze meer melk. Daarom wordt deze maan ook Melkmaan genoemd. 

De groeikracht is op weg naar een hoogtepunt. Naast de bloemen, grassen en kruiden, groeit ook het onkruid hard. Het is aan jou om dat letterlijk en figuurlijke binnen de perken te houden: blijf je bij je doelen en wensen of laat je je eigen plannen overwoekeren door bijzaken? Door in verbinding te blijven met jezelf kun je je eigen groeikracht leiden en vormgeven.

Blijf in verbinding met jezelf. De Bloemmaan helpt je hierbij.

Het leven kan soms overweldigend zijn, bijvoorbeeld als je iets voor ogen hebt, waar je niet aan toe komt. Je wilt iets bereiken, maar merkt dat andere zaken je bezig houden. Het is belangrijk om in verbinding te blijven met jezelf, zodat je niet alleen vooruit komt, maar ook gelukkig bent in wat je doet. Hier zijn enkele tips waarmee jij op je eigen levenspad staat én effectief samenwerkt met anderen.

Tip 1: stel duidelijke doelen en prioriteiten

Het stellen van duidelijke doelen en prioriteiten is de eerste stap om op je levenspad te blijven. Door te weten wat je wilt bereiken en wat belangrijk voor je is, kun je je energie en tijd richten op de dingen die er echt toe doen. Maak een lijst van je doelen en zet ze in volgorde van belangrijkheid. Vervolgens kun je een actieplan opstellen om ze te bereiken.

Tip 2: maak een planning

Een planning maken is een belangrijke stap om dicht bij jezelf en op je levenspad te blijven. Zorg dat je aan het begin van iedere week een overzicht hebt van de taken die je in die week wilt uitvoeren. Plan je tijd zorgvuldig in en houd rekening met andere verplichtingen. Door je tijd goed te plannen, kun je stress verminderen en efficiënter werken.

Tip 3: blijf flexibel

Hoewel het belangrijk is om een planning te hebben, is het ook belangrijk om flexibel te blijven. Het leven kan onvoorspelbaar zijn en er kunnen onverwachte gebeurtenissen optreden die je planning verstoren. Door flexibel te blijven en je aan te passen aan veranderingen, kun je beter omgaan met uitdagingen en problemen.

Tip 4: communiceer duidelijk met anderen

Effectieve communicatie is essentieel om samen te werken met anderen. Communiceer duidelijk over je doelen, prioriteiten en planning, zodat anderen begrijpen wat je wilt bereiken en hoe ze kunnen helpen. Houd regelmatig overleg en update anderen over je voortgang en eventuele veranderingen in je plannen.

Tip 5: werk samen

Werken met anderen kan je helpen je doelen sneller en effectiever te bereiken. Zoek mensen die je kunnen ondersteunen en samen met jou aan je doelen willen werken. Werk samen aan projecten en verdeel taken op een manier die voor iedereen werkt. Wees bereid om te luisteren naar de ideeën en suggesties van anderen en werk samen aan oplossingen voor eventuele problemen die zich voordoen. 

Tip 6: wees proactief

Wees proactief en neem het initiatief om actie te ondernemen om je doelen te bereiken. Wacht niet tot anderen je vertellen wat je moet doen. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven en neem actie om de resultaten te behalen die je wilt zien. Door proactief te zijn, kun je meer controle krijgen over je levenspad en plannen. 

Tip 7: geniet van de natuur en verwonder je

Neem de tijd om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. De bloemen en planten die tijdens de bloemmaan bloeien, geven je positieve energie. Gebruik je verse kruiden? Maak gebruik van kruiden die tijdens de bloemmaan worden geoogst. Deze kruiden zitten vol met de energie van de natuur, die je zo in jezelf opneemt. Als je binnen zit, zet dan je aroma diffuser aan met je favoriete Holy Olie. Zo heb je de natuur altijd binnen handbereik. 

Tip 8: mediteer tijdens de Bloemmaan

De energie van de maan kan helpen bij het concentreren van de geest en het versterken van de meditatie. Probeer tijdens de bloemmaan een meditatie te doen waarbij je je verbindt met de natuur en de energie van de maan.

Tip 9: maak tijd voor introspectie

Maak tijd vrij voor introspectie. De bloemmaan is een geweldige tijd om naar binnen te keren en na te denken over je levensdoelen en hoe je ze kunt bereiken. Door tijd te nemen om naar binnen te keren, kun je je spirituele groei stimuleren.

Onthoud dat de bloemmaan een geweldige tijd is om te werken aan je spirituele groei. Door de energie van de natuur en de maan te gebruiken, kun je je verbinden met de kracht van de aarde en jezelf helpen groeien en bloeien.

Holy Olie als buddy om dicht bij jezelf te blijven.

Met Holy Olie essential oil heb je een buddy voor goede zelfzorg, altijd binnen handbereik. Onze 100% natuurzuivere etherische olie verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag.

Essential oil is zeer heilzaam voor lichaam en geest. Het bevat de magie van de geneeskrachtige planten waar het van gemaakt is. Holy Olie heeft de krachten van meerdere planten gecombineerd tot een blend. Zo ondersteunden de oliën je bijvoorbeeld om dicht bij jezelf te blijven in het contact met anderen. 

Geurreis al vanaf 19,95

Spirituele geurreis + magic merkaba

 sterkere balans tussen lichaam en geest
 elke 8 weken gratis bezorgd
keuze uit 1 óf 3 producten
op jou ingetuned met magic merkaba
 om nieuwe paden te bewandelen 

Geurset 39,95

Geurset naar keuze

 sterkere balans tussen lichaam en geest
 gratis bezorgd
5 ml roll on + 10 ml auraspray + 5 ml essential oil

Stem je af op de maan en de natuur

Als je in evenwicht bent met de maan en de natuur, dan zal je merken dat de dingen die je bezighouden overeenkomen met het thema van de maan. Als je dit lastig vindt, kijk dan naar het onderwerp van de maan en geef jezelf rust en ruimte om hier bij stil te staan. Je zult merken dat de maan je een handje helpt.

In een eerder blog lees je hoe jij je afstemt op het ritme van de maan.

Laatste blogs

Bokmaan | Holy Olie | essential oil | merkaba

Buckmaan

Kracht uitstralen Vergroot je zelfvertrouwen en autoriteit Als je in juni of juli wandelt in de natuur, dan zou je zomaar een hertenbok tegen kunnen

Lees verder »
Aardbeienmaan | Holy Olie essential oil | merkaba

Aardbeienmaan

De Betoverende Aardbeienmaan Laat je genieten van je groeiproces Met de nieuwe maan op 19 mei 2023 begint het nieuwe ritme van de Aardbeienmaan. De volle maan

Lees verder »
MANIFESTEREN _ HOLY OLIE ESSENTIAL OIL _ MERKABA

Manifesteren

Manifesteren. Wat is het? hoe doe je dat? Creër je eigen realiteit met deze 9 tips. Manifesteren is een proces waarbij je je gedachten en

Lees verder »
5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten.x