Logo HOLY OLIE

De Betoverende Aardbeienmaan

Laat je genieten van je groeiproces

Met de nieuwe maan op 19 mei 2023 begint het nieuwe ritme van de Aardbeienmaan. De volle maan valt op 4 juni 2023 (in het teken Boogschutter). Het thema staat voor overvloed en groei.

De Boogschutter is een teken dat verlangt naar vrijheid, avontuur en nieuwe ervaringen. Tijdens de volle maan in Boogschutter kan je onrust en een verlangen naar nieuwe mogelijkheden ervaren. Dit kan een positieve invloed hebben op je ontwikkeling, omdat het je aanmoedigt om uit je comfortzone te stappen en nieuwe paden te verkennen. Het kan je aanzetten om nieuwe kennis op te doen en je grenzen te verleggen.

De aardbeienmaan wordt geassocieerd met de rijke oogst van het aardbeienseizoen. Een periode van overvloed. Als het gaat om persoonlijke groei, dan zijn aardbeien vruchten die rijpen en groeien. De aardbeien staan symbool voor de groeiprocessen in het leven. 

Stop liefde in je groeiproces, dit maakt écht een verschil.

Het klinkt cliché dat alles wat je aandacht geeft groeit, maar ergens aandacht en liefde instoppen maakt écht een verschil.  Deze wijze les heb ik van mijn oom meegekregen.

Mijn oom was tuinder en stopte in al zijn planten liefde. Zo plukte hij de aardbeien alsof hij fluwelen handschoenen aan had en legde hij ze op een bedje van stro. De familie was dolblij met zijn aardbeien, zo vol van smaak. Ik heb een keer aardbeien van een zelfde kwaliteit geproefd, van een boer die zijn aardbeien leverde aan de sterrenzaak De Librije. 

Helaas is mijn oom overleden. De kassen werden leeg gehaald, maar de aardbeienplant bleef staan. Zo kon de familie nog genieten van zijn aardbeien. Maar al bij de eerste oogst was de smaak van de aardbeien compleet verandert. Zelfde plant, zelfde grond maar er zat duidelijk minder liefde in of verdriet door het missen van mijn oom. Als je ergens een succes van wilt maken, stop er dan liefde in en richt je aandacht op wat je doet. Of dit nu gaat om het zetten van koffie, het maken van een diner of het poetsen van je auto. Je proef, ruikt en ziet het meteen. 

Tips om toe te passen bij de energie van de aardbeienmaan


Uit de lessen van mijn oom haal ik drie tips. Deze kun je toepassen bij de energie van de aardbeienmaan.
 Zo kan je een leven creëren, waarbij je mag genieten van je proces in het hier en nu. 

Tip 1: verzorging en geduld
Na het zaaien van de zaden, wat symbool staat voor je plannen, is het belangrijk om ze met zorg te verzorgen. Net zoals planten tijd nodig hebben om te groeien, hebben ook onze persoonlijke doelen en ambities tijd nodig om te ontwikkelen en te bloeien. De Aardbeienmaan herinnert ons aan het belang van geduld en volharding tijdens dit groeiproces.

Tip 2: de kracht van voeding en liefde
Om te groeien en te gedijen hebben planten voeding nodig. Om super lekker, mooi en vers te worden hebben ze liefde nodig. Op dezelfde manier hebben wij als individuen voeding en liefde nodig om te groeien, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Net zoals de aardbeien liefde kregen van mijn oom, kan jij jezelf liefde geven door jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen, leermogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Gun jezelf bijvoorbeeld een coach, wandeltocht of geurreis van Holy Olie. Daarnaast mag je jezelf omringen met positieve invloeden, zoals inspirerende mensen, verrijkende ervaringen en leerzame boeken, om je groei te bevorderen. 

Tip 3: manifesteer je dromen
De energie van de aardbeienmaan kan je ondersteunen bij het manifesteren van je dromen en doelen. Door je te richten op positieve intenties en deze helder voor ogen te hebben, kun je de kracht van de aardbeienmaan gebruiken om je wensen in vervulling te laten gaan.

Essential oil met hulp van moeder natuur

Met Holy Olie mag ik ook een beetje tuinder zijn. Niet met de groene vingers van mijn oom, maar wel met veel liefde. Enerzijds voor het creëren van de Holy Olie blends met hulp van moeder natuur en anderzijds om een passende geurbeleving voor je uit te zoeken. Dit kan met je eigen geurreis.

De Holy Olie essential oil blends bevatten de kracht van de planten waar het van gemaakt is. De geneeskrachtige werking van meerdere planten zijn gebundeld in één flesje, zodat er voor ieder persoonlijk thema een passende blend is.

Laatste blogs

Bokmaan | Holy Olie | essential oil | merkaba

Buckmaan

Kracht uitstralen Vergroot je zelfvertrouwen en autoriteit Als je in juni of juli wandelt in de natuur, dan zou je zomaar een hertenbok tegen kunnen

Lees verder »
Aardbeienmaan | Holy Olie essential oil | merkaba

Aardbeienmaan

De Betoverende Aardbeienmaan Laat je genieten van je groeiproces Met de nieuwe maan op 19 mei 2023 begint het nieuwe ritme van de Aardbeienmaan. De volle maan

Lees verder »
MANIFESTEREN _ HOLY OLIE ESSENTIAL OIL _ MERKABA

Manifesteren

Manifesteren. Wat is het? hoe doe je dat? Creër je eigen realiteit met deze 9 tips. Manifesteren is een proces waarbij je je gedachten en

Lees verder »
4 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten.x