Logo HOLY OLIE
Magie van planten
Op jou ingetuned
Om nieuwe paden te bewandelen
Olie spiritueel ontwikkelen roll on

Etherische olie voor spiritueel ontwikkelen

Olie met een diepgaand inzicht om nieuwe paden te bewandelen.

Wil jij weten wat olie voor spiritueel ontwikkelen met je doet? Het is bekend dat het gebruik ervan klachten helpt verlichten. Dit komt omdat de etherische olie een hoge trilling, oftewel frequentie heeft die helend werkt. Bij ziekte en onbalans verlaagt de frequentie van je lijf. Met etherische olie kan je jouw frequentie weer omhoog brengen voor een helend effect. Etherische olie bevat de magie van de geneeskrachtige planten waar het van gemaakt is.

Snel naar

De voordelen van Holy Olie®

Magie van planten

Je spirituele geurreis bevat de kracht van de planten waar het van gemaakt is. De heilzame werking van meerdere planten zijn gebundeld in één flesje, zodat er voor ieder persoonlijk thema een passende blend is.

Op jou ingetuned

Je geurreis wordt afgestemd op een diepere laag in jou. Bij een eenmalige bestelling kies je een voor jou actueel thema. Gun jij jezelf een abonnement? Dan ontvang je iedere 8 weken een persoonlijke blend die je in je merkaba-kracht zet.

Om nieuwe paden te bewandelen

Je krijgt de geurreis die op het moment van verzenden bij je past om je lichaam en geest in balans te brengen. Je ontvangt een uitleg over de geurreis. Zo kom je tot nieuwe inzichten en wordt je uitgedaagd om nieuwe paden te bewandelen.

Wat is dat, je spiritueel ontwikkelen?

Als je spiritueel ontwikkeld bent, dan leef je vanuit je ware essentie, vanuit je hart, waarbij je bewuste (mannelijke) geest en (intuïtieve) vrouwelijke lichaam in balans zijn. Met Holy Olie® stimuleer je precies dit! Want Holy Olie® is een aromatherapie met merkaba activaties. Merkaba is een van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. De activaties geven je inzicht vanuit de kern van je wezen. Het helpt je om je ware zelf te leven.

Wat is heilige geometrie?

Heilige geometrie onthult de mysterieuze taal van het universum zelf. Het is de verbinding tussen wiskunde en spiritualiteit, waar patronen en verhoudingen een diepere betekenis krijgen. Deze eeuwenoude kennis wordt ontdekt in de prachtige symmetrie van de natuur, de perfectie van de Gulden Snede en de magische verhoudingen van de Vesica Piscis. Heilige geometrie onthult niet alleen de schoonheid van vormen, maar ook de harmonie die ons universum doordringt.

Wat heeft heilige geometrie met Holy Olie te maken?

Marischa de founder van Holy Olie is ook werkzaam als therapeut. Binnen de alternatieve therapie wordt er gewerkt met het vijf elementen model uit het Taoïsme. Dit model is 300 jaar voor Christus ontwikkeld door vijf Chinese keizers. Hoewel de theorie achter het model erg waardevol is, hebben de oprichters mannelijk en vrouwelijk vuur in één element gestopt. In de huidige studieboeken staat dit beschreven als mannelijk soeverein oftewel goddelijk vuur en vrouwelijk ministerieel, oftewel onderdanen vuur. 

Omdat dit niet meer passend is in de huidige tijdsgeest, heeft Marischa de natuurlijke wetten van de heilige geometrie op het vijf elementen model gelegd. Hierdoor kom je tot een vernieuwd model voor healing. Enerzijds met de wijze kennis uit de Oosterse geneeskunde en anderzijds door zowel mannelijke- als vrouwelijke eigenschappen als goddelijk te zien.  Het vernieuwde model is merkaba healing. Alle etherische olie blends balanceren bepaalde punten op je merkaba.

Wat is merkaba?

De merkaba is een eeuwenoud symbool dat wereldwijd in spirituele tradities wordt gebruikt voor persoonlijke- en spirituele groei. Het is een van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Iedereen heeft een eigen merkaba. Het bewust activeren ervan je leven veranderen, want het zorgt voor een verhoogde energetische frequentie. Zo worden er helingsprocessen in je lichaam en geest in gang gezet.

Wat betekent Merkaba / Mer Ka Ba?

Kijkend naar de figuur staat Mer Ka Ba voor:

Mer:

  • tegen elkaar roterende lichtvelden
  • ook je divine light of goddelijke bron

Ka:

  • piramide met de punt omhoog
  • ook je bewustzijn of geest
  • ook zon tetraëder genoemd
  • staat bovendien voor mannelijke yang energie

Ba:

  • piramide met de punt omlaag
  • ook je intuïtieve lijf
  • ook aarde tetraëder genoemd
  • staat bovendien voor vrouwelijke  yin energie

Alle dualiteiten zitten in dit krachtige symbool

De 2 tetraëders symboliseren de zon en de aarde, het mannelijke en het vrouwelijke. En omdat het mannelijke en het vrouwelijke samenvallen in de merkaba is deze stertetraëder een tantrisch symbool van de eenheid: 2 dualiteiten smelten samen tot 1 geheel.

Samengevat staat deze krachtige vorm voor het samenkomen van 2 in elkaar grijpende driehoeken. Daarbij omvat de merkaba alles: alle dualiteiten, alle tegenstellingen, alle geslachten, alle systemen. 

Wat heeft merkaba met olie voor spiritueel ontwikkelen te maken?

Holy Olie is aromatherapie met merkaba activaties. Iedere blend geeft een unieke activatie om je in je merkaba-kracht te zetten. Dit betekent dat er voor ieder persoonlijk thema een passende blend is.

Wat is een merkaba activatie?

In de afgelopen jaren heb ik merkaba-healing verder ontwikkeld. Ik ben de etherische oliën gaan combineren met de kracht van merkaba om tot een activatie te komen. De merkaba bestaat uit verschillende mannelijke en vrouwelijke krachten. Voor iedere energie of kracht is er een activatie ontwikkeld in de vorm van een unieke blend. Deze etherische olie blends geven je toegang tot het onderbewuste en daarmee tot je ware potentieel. 

Tijdens een activatie kom je makkelijk in een diepe meditatie. Je ervaart een spirituele sensatie waarbij je hoofd en je intuïtieve lichaam zich met elkaar verbinden in je hart. Iedere geurreis heeft een eigen verhaal om jou te inspireren. Zo kom je tot nieuwe inzichten en krijg je antwoord op je levensvragen.

Wat is de kracht van een merkaba activatie?

Bij het activeren breng je de piramide van je intuïtieve lichaam en ook de piramide van je geest in balans. Vervolgens geeft het energieveld wat ontstaat je energetische bescherming. Ook helpt dit je om spiritueel te groeien en je missie op aarde te leven.

Daarnaast kan de activatie je helpen om je immuunsysteem te versterken, zodat je gezonder blijft en minder vatbaar bent voor ziektes. Verder helpt het met het verminderen van stress en angst, het verbeteren van je slaap en het verhogen van je energieniveau. Zo helpt het ook bij spirituele groei en het bevorderen van verlichting. Een merkaba activatie kan ook gebruikt worden om je geest te kalmeren en innerlijke rust te vinden.

Hoe gebruik je merkaba om te mediteren?

In moderne spirituele leringen wordt de merkaba vaak gebruikt als meditatiehulpmiddel om verbinding te maken met hogere bewustzijnstoestanden. Zo kunnen beoefenaars hun spirituele energie activeren, waardoor ze naar hogere werelden kunnen reizen.

Ten slotte is Drunvalo Melchizedek een inspirator voor marischa.nl. Bovendien heeft hij veel kennis gedeeld over onder andere: merkaba en heilige geometry. Daarom vind je hier wat inspirerende videos over Drunvalo Melchizedek. 

Kortom in conclusie helpt merkaba om je lichaam en geest in balans te brengen. Zo kun je dit doen met bijvoorbeeld: meditatie, activaties met essential oil of met Kinesiologie.

Wat is etherische olie voor spiritueel ontwikkelen?

Etherische olie is ook bekend als essences of essentiële olie. Etherische oliën bevatten de geurige stoffen en geneeskrachtige eigenschappen van de planten waaruit ze afkomstig zijn. De oliën uit ons assortiment geven je een fijne geurbeleving en hebben een positieve werking op lichaam en geest.

Wat is de kwaliteit van onze etherische olie?

Onze Holy Olie producten zijn met zorg ontwikkeld. Je krijgt bij ons uitsluitend 100% natuurzuivere etherische olie van uitmuntende kwaliteit, waar therapeuten mee werken. Wij werken met duurzame etherische oliën, waarvan bekend is dat de winning ervan geen schade veroorzaakt aan mens, dier en natuur. Je olie zit in een glazen flesje van miron glas. Dit violet glas beschermt, verlengt en versterkt de werking van je Holy Olie. Het filtert de zonnestralen, wat betekent dat de gunstige stralen worden toegelaten en de schadelijke worden geweerd.

Wat kan ik verwachten van Holy Olie?

Holy Olie is zeer heilzaam voor lichaam en geest. Het is bekend dat het gebruik ervan lichamelijke en geestelijke klachten helpt verlichten. Dit komt omdat de etherische olie een hoge trilling, oftewel frequentie heeft die helend werkt. Bij ziekte en onbalans verlaagt de frequentie van je lijf. Met etherische olie kan je jouw frequentie weer omhoog brengen voor een helend effect. Etherische olie bevat de magie van de geneeskrachtige planten waar het van gemaakt is. 

Holy Olie is een unieke aroma therapie

De meeste aroma therapieën met etherische olie zitten op symptoombestrijding voor het verlichten van klachten. Holy Olie is fundamenteel anders. Wij doen niet aan symptoombestrijding, maar aan het ontwikkelen van je ziel en het raken van je kern. 

Onze blends zijn gericht op het ontwikkelen van je ziel door het in balans brengen van je geest en lichaam. Alle blends zijn dan ook samengesteld vanuit Merkaba Healing. Voor iedere geestelijke onbalans is er een passende olie die ondersteunt op een specifiek punt om je merkaba te balanceren. Onze oliën helpen je met het interne proces om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en met het externe proces om je hoogste zelf op aarde te manifesteren. Bekijk in ons assortiment waar Holy Olie jou verlichting kan geven. 

Hoe gebruik je olie voor spiritueel ontwikkelen?

Je kunt etherische olie op verschillende manieren gebruiken. Kies wat het beste bij je past.

roll on

Roll on
Handig mee nemen

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van essential oil en jojoba olie.

Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

auraspray

Auraspray
Voor je aura en interieur

Met een auraspray breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. Je voelt je lichter en bewuster.

Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Blijf even staan en laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment en voel wat de spray met je doet. 

essential oil

Etherische olie
Pure etherische olie

Met de essential oil heb je het meest pure en veelzijdige product. Het bestaat alleen uit etherische olie, waarvan bekend is dat het een heilzame werking heeft. 

Je kunt er eindeloos mee variëren doordat je de essential oil op vele manieren kunt gebruiken. Etherische olie kun je verspreiden via een aroma diffuser of toevoegen aan een massageolie, voetbad of bad.

Holy Olie helpt jou bij je spirituele groei

In onze webshop kun je 14 unieke blends vinden. De geneeskrachtige werking van meerdere planten zijn gebundeld in één flesje. Zo word je op een subtiele manier begeleid in je proces. Het resultaat is een unieke samenstelling die  jou helpt bij je spirituele groei en het ontwikkelen van je ziel.

spirituele GEURREIS

Holy Olie als buddy voor meer zelfvertrouwen en kracht

Een persoonlijke geurreis, afgestemd op een diepere laag in jou.

De 100% natuurzuivere essential oil verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag. Zo word jij uitgedaagd om nieuwe paden te bewandelen.

Etherische olie met een merkaba activatie

Met een Holy Olie geurreis krijg je een etherische olie met een merkaba activatie. Ik voel in waar je lijf ondersteuning wil om je lichaam en geest in balans te brengen. Hiervoor werk ik in het energetische veld van een persoon. Afstand speelt geen rol, waardoor het mogelijk is om een geschikte Holy Olie geurreis voor je uit te zoeken. Uiteraard doe ik dit met jouw toestemming en uitsluitend voor het selecteren van de passende geurreis. 

Bij het gebruiken van Holy Olie wordt je merkaba geactiveerd om je intuïtieve lichaam en je geest in balans te brengen. Een gebalanceerde merkaba geeft je energetische bescherming, helpt je om spiritueel te groeien en je missie op aarde te leven.

 

nieuwsbrief

Ontvang artikelen voor je spirituele groei.

Je ontvangt nieuwsbrieven van marischa.nl en holyolie.nl met inspiratie voor jouw spirituele groei.

Het wonder van violet glas

Heb je het al gezien? Je Holy Olie zit in een heel speciaal flesje van miron glas. Je kunt dit goed zien als je jouw flesje tegen het licht houdt. Bij de auraspray zie je dit erg goed. Dit is violet glas en het enige soort glas ter wereld dat de zonnestralen perfect filtert. Het glas laat gunstige stralen toe en laat de schadelijke stralen buiten. Jouw flesjes van violet glas beschermen, verlengen en versterken de werking van je Holy Olie.

Het gebruik van violet glas gaat terug tot het oude Egypte. Waardevolle essences (oliën) en natuurgeneeskundige producten werden bewaard in vazen van violet glas. Het is zelfs bekend dat de legendarische koningin van de Nijl, Cleopatra, elke dag aloë vera op haar huid wreef, bewaard in violette glazen potten.

In de oosterse traditie vertegenwoordigt de kleur violet de harmonie van het universum. De combinatie van blauw en rood is Yin en Yang. Yin: de naar binnen gerichte energie. Yang: zonne-energie, gericht naar de buitenwereld.

mironglas

Bron en meer informatie mironglass.com

Essential oil voor therapeuten

Ben je therapeut en wil je jouw cliënten extra ondersteunen? Als therapeut koop je onze producten in met korting.

– inkopen met korting
– merkaba activaties voor meer verdieping
– krijg training over merkaba healing
– maak je zichtbaar als verkooppunt

Medische disclaimer

Het is belangrijk om te benadrukken dat essential oil, merkaba healing en Kinesiologie geen vervanging is voor medische behandelingen, maar kan een aanvulling zijn op reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg altijd je arts bij medische of psychische klachten.

Veegestelde vragen

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem gerust contact op via klantenservice@holyolie.nl

Is etherische olie voor spiritueel ontwikkelen iets voor jou?

Benieuwd naar de voordelen van Holy Olie voor spiritueel ontwikkelen? Onze olie is speciaal ontwikkeld om spirituele groei en heling te bevorderen. Met merkaba-activaties en heilige geometrie kun je jouw spirituele groei krachtig ondersteunen. Ontdek een scala aan etherische olie blends die jouw zelfvertrouwen vergroten, manifestatie stimuleren en meer. Leer hoe je deze oliën optimaal kunt benutten, of het nu via roll-ons, aurasprays of pure etherische olie is. Bij Holy Olie leggen we de nadruk op de ontwikkeling van de ziel en het creëren van evenwicht tussen geest en lichaam, in plaats van op symptoombestrijding. Onze oliën worden zorgvuldig bewaard in speciale violet glazen flesjes. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie en ontdek wat Holy Olie voor jou kan betekenen.