Logo HOLY OLIE
Pas

marischa

Ik voel wat je lichaam fluistert

Ik ondersteun mensen in hun zoektocht om met rust en vanuit hun hart te leven. Veel mensen ervaren in dit stuk pijn of blokkades. Dit belemmert je om te leven wie je werkelijk bent.

Ik zet mijn hooggevoeligheid in om te luisteren naar de subtiele en onbewuste taal van je lijf. Hiervoor vang ik frequenties op, die voor de meesten niet hoor- of voelbaar zijn. Zo help ik mensen met het geven van inzichten en het afpellen van blokkades, zodat je meer rust en helderheid ervaart.

Ik ben afgestudeerd therapeut Kinesioloog. Mijn eerdere werkervaring op communicatie en conceptontwikkeling zet ik in om bewustzijn plezierig te maken. Bijvoorbeeld met het aanbieden van de Holy Olie geurreis. Dit is bewustzijn zonder poespas, met rake teksten en passend bij je eigen reis. 

missie

Zoveel mogelijk mensen in hun merkaba-kracht zetten

Als je in je merkaba-kracht staat, dan leef je vanuit je hart wie je werkelijk bent. Door mensen te ondersteunen met passende etherische olie en Kinesiologie help ik ze bij het verruimen van hun bewustzijn, spirituele- en persoonlijke groei.

MERKABA ACTIVATIE

Balans tussen hart, geest en lichaam

De Holy Olie geurreis geeft je een activatie om in je merkaba kracht te staan. Dit is een balans tussen je emotionele lichaam (mer), je geest (ka) en je lijf (ba).

Het samenspel van deze energieën genereert doelgerichtheid en zorgt voor de uiting van dromen in de fysieke realiteit.

Marischa voelt in welke activatie voor jou passend is. Zo is er ondersteuning om vertrouwen te krijgen in de waarheid vanuit je hart of om je hoogste zelf op aarde te manifesteren.

Holy Olie paarse achtergrond

ons aanbod

Holy Olie, energiewerk en events

Holy Olie® geurreis

Met Holy Olie essential oil heb je een buddy voor goede zelfzorg, altijd binnen handbereik. Onze 100% natuurzuivere etherische olie verlicht persoonlijke thema’s waar je tegenaan loopt en voegt liefde en energie toe aan je dag.

Kinesiologie van marischa.nl

Met de hulp van Kinesiologie krijg jij antwoorden om vanuit je hart te leven en in overeenstemming met lichaam en geest.

Gedurende een sessie gaat je verstand offline en is je lijf aan het woord. Wanneer een uitspraak niet overeenkomt met je onderbewuste, dan zal je lijf dit aangeven.

Merkaba

Holy Olie, Kinesiologie en Merkaba healing van marischa.nl zijn er op gericht om je merkaba te activeren. Zodat jij in balans bent met je lichaam en geest en je missie op aarde kunt leven.

Wil je meer weten over essential oil, merkaba of Kinesiologie?

Neem gerust contact op.