Logo HOLY OLIE

Merkaba activatie
Divine Masculine

Table of Contents

Spirituele betekenis van Holy Olie Divine Masculine

Kracht, focus en energie

De trilling van deze geurbeleving zet je in het hier en nu en geeft je de energie en focus om je wensen neer te zetten.

Wakkert je innerlijke kind aan, geeft plezier en energie

De trilling van Divine Masculine spreekt je innerlijke kind aan. Het is een vrolijke geur, waardoor je in blijheid en met energie in contact gaat met anderen. Het helpt je om voor ogen te houden wat je wilt bereiken en zorgt ervoor dat jij je enthousiasme over brengt op anderen.

Outgoing mannenenergie

Zoals de naam al verklapt, is deze olie een naar buiten gerichte mannenenergie. Deze olie stimuleert een warm, energiek en openhartig contact met je omgeving. Het brengt de zon en vrolijkheid in je huis, ook tijdens de wintermaanden. 

Merkaba Healing | Holy Olie | essential oil | 9

Oefening: je wensen voor elkaar krijgen

Sluit je ogen en keer naar binnen. Neem de geur van Divine Masculine in je op en voel waar je innerlijke kind wil spelen. Kan jij één tot drie wensen noemen, waar jij je in deze periode op gaat focussen en in actie gaat komen?

Voel je energie en vrolijkheid. In deze energie mag jij contact maken met anderen. Zodat je blijheid uitstraalt en overbreng naar anderen. Zo kan je op een speelse manier je wensen neer zetten. 

In deze olie

Tangerine, Ylang Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem

Berichtje van de maker

“De Divine Masculine maakt mij vrolijk. Het geeft mij zomerse energie, waarbij het me enthousiast maakt om met anderen in contact te gaan.”

planten magie

Bekijk de kracht van iedere specifieke plant in het plantenalfabet.

Uitleg over de producten

roll on

Roll on
Handig mee nemen

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van essential oil en jojoba olie. 

Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, achter in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

auraspray

Auraspray
Voor je aura en interieur

Door een auraspray te gebruiken, breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. Je voelt je lichter en bewuster.

Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Blijf even staan en laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment en voel wat de spray met je doet. 

essential oil

Etherische olie
Pure etherische olie

Met de essential oil heb je het meest pure en veelzijdige product. Het bestaat alleen uit etherische olie, waarvan bekend is dat het een heilzame werking heeft. 

Je kunt er eindeloos mee variëren doordat je de essential oil op vele manieren kunt gebruiken. Etherische olie kun je verspreiden via een aroma diffuser of toevoegen aan een massageolie, voetbad of bad

 

Tips voor je holy olie

Met de pure etherische olie heb je het meest veelzijdig product, omdat je eindeloos kunt variëren. Je kunt de etherische olie op vele mandieren gebruiken. Hieronder staan de meest gebruikte toepassingen. Ook staan hier veilige hoeveelheden bij vermeld. We raden je aan om deze richtlijnen aan te houden. 

aroma brander

Aroma brander of aroma diffuser

De bekendste manier om gebruik te maken van je helende olie is het verdampen van je persoonlijke geur doormiddel van een brandertje met een kaarsje of een aroma diffuser. De hoeveelheid olie die je gebruikt hangt af van de grootte van de ruimte waar het brandertje staat. Maar een gemiddelde woonkamer kan ongeveer 10 druppels hebben. Een kleinere slaapkamer, gebruik dan 3 tot 5 druppels.

Ben je op zoek naar een aroma diffuser? Je hebt ze in alle smaken. Bijvoorbeeld met 1001 nacht of een houten design.

voetenbad

Voetenbad met Holy Olie

Een voetenbad is een ontspannen manier om je met je etherische olie te verbinden. Het warme water werkt ontspannend, gebruik Himalaya zout voor het energetisch schoonmaken, een scheutje basis olie (zoals Amandel olie of een combinatie van Amandel- Jojoba– en Avocado olie) voor de verzorging van de huid en een Holy Olie waar je op het moment behoefte aan hebt. De reflexzones raken ontspannen en de energie van de olie kan worden opgenomen. Je kunt net zo lang in je voetenbad blijven zitten tot het voor jou goed voelt.

Ingrediënten:
Bak met warm water
1 tot 1,5 schep Himalaya zout
1 eetlepel basis olie

4 tot 6 druppels van de gekozen Holy Olie

Etherische olie in bad

Bad met Holy Olie

Een voetenbad maar dan in het groot. Maak in een kom een mengsel klaar van 4 scheppen Himalaya zout, een flinke scheut basis olie, 10 tot 13 druppels van je persoonlijke olie. Laat een bad vollopen, ga erin zitten en voeg dan pas je kommetje met ingrediënten toe. Zo kun je optimaal genieten van je Holy Olie.

Tip: zoek wat mooie kristallen uit en leg die bij je bad. Kristallen hebben veel invloed op je energie systeem en kunnen je extra verwennen met hun helende vermogen. Denk bijvoorbeeld aan Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist.

 

Een thema dat bij je past

Wat speelt er vandaag bij jou wat aandacht mag krijgen?

Hier vind je inspiratie of een boodschap aan jou. 

Het wonder van violet glas

Misschien heb je het al gezien. Je Holy Olie zit in een heel speciaal flesje van miron glas. Je kunt dit goed zien als je jouw flesje tegen het licht houdt. Bij de auraspray zie je dit erg goed. Dit is violet glas en het enige soort glas ter wereld dat de zonnestralen perfect filtert. Het glas laat gunstige stralen toe en laat de schadelijke stralen buiten. Jouw flesjes van violet glas beschermen, verlengen en versterken de werking van je Holy Olie.

Het gebruik van violet glas gaat terug tot het oude Egypte. Waardevolle essences (oliën) en natuurgeneeskundige producten werden bewaard in vazen van violet glas. Het is zelfs bekend dat de legendarische koningin van de Nijl, Cleopatra, elke dag aloë vera op haar huid wreef, bewaard in violette glazen potten.

In de oosterse traditie vertegenwoordigt de kleur violet de harmonie van het universum. De combinatie van blauw en rood is Yin en Yang. Yin: de naar binnen gerichte energie. Yang: zonne-energie, gericht naar de buitenwereld.

mironglas

Bron en meer informatie mironglass.com

Share:

WhatsApp
Facebook
Twitter
BEKIJK OOK DEZE

MERKABA-ACTIVATIES

0
Zou graag je gedachten willen weten.x