Logo HOLY OLIE

Zo geregeld

1/3 Kies je product

Bij het Holy Olie abonnement ontvang je om de 8 weken een persoonlijke blend die je intuïtieve lichaam en bewuste geest in balans brengen. Zodat jij in je merkaba-kracht komt en je ware zelf leeft.

GEURREIS MILD
roll on, auraspray óf essential oil
19,95 per reis
  • keuze uit 1 product
  • inzicht in je merkaba activatie
  • eenvoudig opzegbaar
  • elke 8 weken gratis bezorgd volgens het bezorgschema
GEURREIS INTENS
roll on + auraspray + essential oil
39.95
29,95 per reis
  • ontvang 3 producten
  • inzicht in je merkaba activatie
  • eenvoudig opzegbaar
  • elke 8 weken gratis bezorgd volgens het bezorgschema

Dit zeggen onze fans

Jan Willem
5/5

Ik vind Holy Olie een heel fijne aanvulling op mijn start van de dag en ochtendritueel: ontbijten met mooie muziek en een paar keer per week doe ik er een geleide meditatie bij.

Holy Olie druppel ik elke ochtend op mijn polsen. De heerlijke geur draagt bij aan een gevoel van welzijn en innerlijke balans. Fijn om dat dagelijks te kunnen doen, voelt als een ondersteuning aan goede zelfzorg!

Rogier
5/5

Holy Olie geeft mij een heel ontspannen gevoel. Wanneer ik dit rol of spray word ik blij van de geur en denk ik even aan niets. Iedere keer zo'n cadeautje aan jezelf geven met die mooie flesjes voelt als enorme luxe. Alles met veel aandacht en perfectie gemaakt.

Marischa is ook een heel fijn persoon om mee in contact te staan. Ze leeft echt haar passie en kan veel mensen helpen.

Anoniem
5/5

Heb gister mijn Holy Olie binnengekregen. Wat een verrassing en wat een heerlijke geuren. Het ziet er strak uit allemaal. Echt een leuk en mooi pakket. Ik hou ervan ♡

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem gerust contact op via klantenservice@holyolie.nl

Om je niet te lang op je eerste bestelling te laten wachten, ontvang je jouw eerste Holy Olie altijd binnen 4 weken en vervolgens iedere 8 weken rond nieuwe maan.  Nieuwe maan is namelijk een goed moment om stil te staan bij je ontwikkeling en mee te gaan met het ritme van de natuur.

Hierdoor werken wij met 2 bezorgschema’s. Kijk welke voor jou relevant is:

Bezorgschema 2023 optie A:
– voor 18 juni
– voor 16 augustus
– voor 14 oktober
– voor 13 december
– en vervolgens iedere 8 weken voor nieuwe maan

Bezorgschema 2023 optie B:
– voor 19 mei
– voor 17 juli
– voor 15 september
– voor 13 november
– en vervolgens iedere 8 weken voor nieuwe maan

Wanneer je gaat verhuizen, zouden wij graag minimaal 3 weken hiervoor, je nieuwe adres ontvangen bij onze klantenservice. Dit kan je mailen naar klantenservice@holyolie.nl. In de correspondentie graag zowel je oude als nieuwe adres vermelden en de ingangsdatum dat je jouw Holy Olie op het nieuwe adres wilt ontvangen. 

Opzeggen kan telefonisch of per e-mail. 

Klantenservice marischa.nl
Telefoon: 020 752 9850
Email: klantenservice@holyolie.nl

Opzeggingen worden per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging altijd het adres waarop Holy Olie bezorgd wordt. Je abonnement opzeggen kan op ieder moment en gaat in na de eerstvolgende levering vanaf de dag dat de opzegging marischa.nl heeft bereikt. 

Ja, dat kan zeker! Stuur een e-mail naar klantenservice@holyolie.nl met je adresgegevens. Wij laten je dan de extra bezorgkosten weten en maken het voor je in orde.

Stuur een mail naar onze klantenservice klantenservice@holyolie.nl. Wij zorgen er dan voor dat je de missende Holy Olie alsnog ontvangt. 

Holy Olie heeft 2 abonnementsvormen om je persoonlijke geur op je deurmat te ontvangen. Bekijk ze hier.

Je kunt je abonnementsvorm of productvoorkeur wijzigen door een mail te sturen naar klantenservice@holyolie.nl

De abonnementsvoorwaarden kun je hier vinden. 

Je kunt contact opnemen met onze Klantenservice via klantenservice@holyolie.nl of via 020 752 9850 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)