Logo HOLY OLIE

Release

Jezelf bevrijden van oude emoties en overtuigingen

De trilling van deze geurbeleving heeft een helend effect op oude trauma’s. Het geeft je een nieuwe benadering om naar soortgelijke situaties te kijken.

Soms merk je dat je vanuit beperkingen denkt of vanuit gewoontes handelt. Deze geurbeleving geeft je de helderheid en kracht om anders naar situaties te kijken en wilskracht om hier op te anticiperen.

Snel naar

Uitleg over Holy Olie: Release

Een nieuwe benadering om anders naar terugkerende situaties te kijken.

Dit is de Holy Olie Release. De olie daagt je uit om iets nieuws te proberen in situaties die steeds terugkomen. Het gaat om situaties waarbij je gewend bent om vanuit een bepaalde benadering te handelen. 

De trilling van Release laat je naar binnen keren en geeft je een bewustwording in terugkerende patronen die je niet meer dienen maar je juist tegenwerken. 
 Zo helpt de olie om beperkende overtuigingen los te laten en er vanuit een positieve affirmatie naar te kijken. Elke overtuiging leert je iets en heeft je een lange tijd bescherming gegeven. Kijk ernaar vanuit liefde en dankbaarheid.

Deze diepe en intense geur is een healer van oude trauma’s, waardoor je een overtuiging hebt gecreëerd. Nu is het tijd om dit los te laten en om op een positievere manier naar soortgelijke situaties te kijken. 

Merkaba | Holy Olie | essential oil | 4

Tips om je oude overtuigingen los te laten

Het loslaten van overtuigingen die je altijd bij je hebt gedragen kan lastig zijn. Meestal heeft een overtuiging je door moeilijke tijden heen geholpen.

Hier zijn een aantal tips die je kunnen helpen:

  1. Herken en erken je oude overtuigingen:
   Het eerste wat je moet doen is bewust worden van je oude overtuigingen. Schrijf ze op en probeer te achterhalen waar ze vandaan komen en waarom je ze hebt.
  2. Vraag jezelf af of deze overtuiging nog waar is:
   Onderzoek of je overtuiging nog steeds waar is. Vraag jezelf af of deze overtuiging nuttig voor je is, of ze je nog dient of dat deze je beperkt.
  3. Formuleer positieve affirmaties:
   Als je oude overtuiging je niet langer dient, zet deze dan om in een positieve affirmatie. Dit is een nieuwe overtuiging die wel waar is en nuttig voor je zal zijn.
  4. Werk aan je zelfvertrouwen:
   Vaak houden beperkende overtuigingen je tegen omdat je geen vertrouwen hebt in jezelf. Werk aan je zelfvertrouwen door je successen te vieren en jezelf uit te dagen om nieuwe dingen te proberen.
  5. Praat erover:
   Praat met vrienden, familie een coach of therapeut over je oude overtuigingen. Soms kan het helpen om er met anderen over te praten en hun perspectief te horen.
  6. Wees geduldig:
   Het kan tijd kosten om oude overtuigingen los te laten. Wees geduldig en vergeef jezelf als je merkt dat je terugvalt in oude patronen. Het belangrijkste is om gemotiveerd te blijven en stap voor stap vooruitgang te boeken.

Ingrediënten

In deze olie: Eikenmos, Rozemarijn, Kardemom, 
Latschenkiefer, Lavendel, Afrikaantje, 
Jeneverbes (hout), Salie, Anijs, Palmarosa, 
Dille, Bijvoet, Jasmijn

planten magie

Bekijk de kracht van iedere specifieke plant in het plantenalfabet.

Uitleg over de producten

roll on

Roll on
Handig mee nemen

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van essential oil en jojoba olie. 

Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, achter in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

auraspray

Auraspray
Voor je aura en interieur

Door een auraspray te gebruiken, breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. Je voelt je lichter en bewuster.

Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Blijf even staan en laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment en voel wat de spray met je doet. 

essential oil

Etherische olie
Pure etherische olie

Met de essential oil heb je het meest pure en veelzijdige product. Het bestaat alleen uit etherische olie, waarvan bekend is dat het een heilzame werking heeft. 

Je kunt er eindeloos mee variëren doordat je de essential oil op vele manieren kunt gebruiken. Etherische olie kun je verspreiden via een aroma diffuser of toevoegen aan een massageolie, voetbad of bad

 

Tips voor je essential oil

Met de pure etherische olie heb je het meest veelzijdig product, omdat je eindeloos kunt variëren. Je kunt de etherische olie op vele mandieren gebruiken. Hieronder staan de meest gebruikte toepassingen. Ook staan hier veilige hoeveelheden bij vermeld. We raden je aan om deze richtlijnen aan te houden. 

aroma brander

Aroma brander of aroma diffuser

De bekendste manier om gebruik te maken van je helende olie is het verdampen van je persoonlijke geur doormiddel van een brandertje met een kaarsje of een aroma diffuser. De hoeveelheid olie die je gebruikt hangt af van de grootte van de ruimte waar het brandertje staat. Maar een gemiddelde woonkamer kan ongeveer 10 druppels hebben. Een kleinere slaapkamer, gebruik dan 3 tot 5 druppels.

Ben je op zoek naar een aroma diffuser? Je hebt ze in alle smaken. Bijvoorbeeld met 1001 nacht of een elegante gouden design.

voetenbad

Voetenbad met Holy Olie

Een voetenbad is een ontspannen manier om je met je etherische olie te verbinden. Het warme water werkt ontspannend, gebruik Himalaya zout voor het energetisch schoonmaken, een scheutje basis olie (zoals Amandel olie of een combinatie van Amandel- Jojoba– en Avocado olie) voor de verzorging van de huid en een Holy Olie waar je op het moment behoefte aan hebt. De reflexzones raken ontspannen en de energie van de olie kan worden opgenomen. Je kunt net zo lang in je voetenbad blijven zitten tot het voor jou goed voelt.

Ingrediënten:
Bak met warm water
1 tot 1,5 schep Himalaya zout
1 eetlepel basis olie

4 tot 6 druppels van de gekozen Holy Olie

Etherische olie in bad

Bad met Holy Olie

Een voetenbad maar dan in het groot. Maak in een kom een mengsel klaar van 4 scheppen Himalaya zout, een flinke scheut basis olie, 10 tot 13 druppels van je persoonlijke olie. Laat een bad vollopen, ga erin zitten en voeg dan pas je kommetje met ingrediënten toe. Zo kun je optimaal genieten van je Holy Olie.

Tip: zoek wat mooie kristallen uit en leg die bij je bad. Kristallen hebben veel invloed op je energie systeem en kunnen je extra verwennen met hun helende vermogen. Denk bijvoorbeeld aan Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist.

 

Afstemmen op de maanklok

Je ontvangt je Holy Olie voor de nieuwe maan, zodat jij je kan afstemmen op de maanklok. In het laatste blog lees je alles over de aankomende maan. Met tips hoe jij kunt leven op het ritme van de maan. 

Het wonder van violet glas

Misschien heb je het al gezien. Je Holy Olie zit in een heel speciaal flesje van miron glas. Je kunt dit goed zien als je jouw flesje tegen het licht houdt. Bij de auraspray zie je dit erg goed. Dit is violet glas en het enige soort glas ter wereld dat de zonnestralen perfect filtert. Het glas laat gunstige stralen toe en laat de schadelijke stralen buiten. Jouw flesjes van violet glas beschermen, verlengen en versterken de werking van je Holy Olie.

Het gebruik van violet glas gaat terug tot het oude Egypte. Waardevolle essences (oliën) en natuurgeneeskundige producten werden bewaard in vazen van violet glas. Het is zelfs bekend dat de legendarische koningin van de Nijl, Cleopatra, elke dag aloë vera op haar huid wreef, bewaard in violette glazen potten.

In de oosterse traditie vertegenwoordigt de kleur violet de harmonie van het universum. De combinatie van blauw en rood is Yin en Yang. Yin: de naar binnen gerichte energie. Yang: zonne-energie, gericht naar de buitenwereld.

mironglas

Bron en meer informatie mironglass.com

Berichtje van de maker