Logo HOLY OLIE

Zo geregeld

Kies je product 2/3
Roll on

roll on

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van etherische olie en jojoba olie.

Jojoba is een milde olie die een goede synergie aangaat met etherische olie en niet snel bederft.
Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, achter in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

Auraspray

auraspray

De auraspray is bedoeld, zoals de naam al zegt, om in je aura te sprayen. Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment om te voelen wat de spray met je doet.

Door een auraspray te gebruiken, breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura weer stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. je voelt je lichter en bewuster.

Etherische olie

essential oil

Essential oil of ook wel etherische olie genoemd. Een 100% natuurzuiver product, wat bestaat uit een mix van etherische oliën van diverse planten.

Door destillatie of koude persing heeft iedere olie een unieke samenstelling. Dit zorgt voor een eigen unieke werking, waar de kracht van de plant centraal staat. Met een Holy Olie essential oil ervaar je de krachten van diverse planten. Deze zijn gebundeld in één flesje, zodat je optimaal ondersteund wordt in je proces.

– Wij verwerken je persoonsgegevens conform onze privacyverklaring
– Met het afnemen van een Holy Olie geurreis geef je toestemming om een passende geurreis op je af te stemmen
– Als abonnee ontvang je per e-mail en telefoon nieuws, aanbiedingen en productinformatie