Logo HOLY OLIE
Vergroot je zelfvertrouwen | Aroma diffuser | Holy Olie essential oil

spirituele geurreis

Etherische olie voor spiritueel ontwikkelen

Deze geurreis verhoogt je frequentie en brengt balans in je vrouwelijke en mannelijke energie die iedereen in zich heeft. Zo kom je tot nieuwe inzichten en wordt je uitgedaagd om nieuwe paden te bewandelen.

Met je Holy Olie® spirituele geurreis heb je tal van voordelen.

Magie van planten

Je spirituele geurreis bevat de kracht van de planten waar het van gemaakt is. De heilzame werking van meerdere planten zijn gebundeld in één flesje, zodat er voor ieder persoonlijk thema een passende blend is.

Op jou ingetuned

Je geurreis wordt afgestemd op een diepere laag in jou. Bij een eenmalige bestelling kies je een voor jou actueel thema. Gun jij jezelf een abonnement? Dan ontvang je iedere 8 weken een persoonlijke blend die je in je merkaba-kracht zet.

Om nieuwe paden te bewandelen

Je krijgt de geurreis die op het moment van verzenden bij je past om je lichaam en geest in balans te brengen. Je ontvangt een uitleg over de geurreis. Zo kom je tot nieuwe inzichten en wordt je uitgedaagd om nieuwe paden te bewandelen.

Merkaba activatie

De geurreis is een merkaba activatie. Dit is de dans van eenheid tussen je (vrouwelijke) intuïtieve lichaam en je (mannelijke) bewuste geest. Alleen zo kan jij ware vrijheid ervaren en vanuit je hart leven. Dit helpt bij het verlichten van moeilijke thema's en om hierover in contact te gaan met anderen.

Gratis thuisbezorgd

Je ontvangt je Holy Olie® geurreis gratis thuisbezorgd. Handig! De doos past door je brievenbus.

100% natuurzuiver

Je krijgt bij ons uitsluitend 100% natuurzuivere etherische olie van uitmuntende kwaliteit, waar therapeuten mee werken.

GEURREIS ABONNEMENT
kom in je merkaba-kracht
19,95 VANAF
  • Ontvang om de 8 weken een persoonlijke blend die je intuïtieve lichaam en bewuste geest in balans brengt.


    Zodat jij in je kracht komt en je ware zelf leeft.

GEURREIS
EENMALIG
kies een actueel thema
35,95 PER GEURSET
  • Kies een voor jou actueel thema. Je geurreis wordt afgestemd op een diepere laag in jou en passend bij je thema. Deze is per geurset te bestellen, met hierin een essential oil, roll on en auraspray.

    Vermeld je thema als opmerking óf stuur een mail naar contact@holyolie.nl

Dit zeggen onze fans

Jan Willem
5/5

Ik vind Holy Olie een heel fijne aanvulling op mijn start van de dag en ochtendritueel: ontbijten met mooie muziek en een paar keer per week doe ik er een geleide meditatie bij.

Holy Olie druppel ik elke ochtend op mijn polsen. De heerlijke geur draagt bij aan een gevoel van welzijn en innerlijke balans. Fijn om dat dagelijks te kunnen doen, voelt als een ondersteuning aan goede zelfzorg!

Rogier
5/5

Holy Olie geeft mij een heel ontspannen gevoel. Wanneer ik dit rol of spray word ik blij van de geur en denk ik even aan niets. Iedere keer zo'n cadeautje aan jezelf geven met die mooie flesjes voelt als enorme luxe. Alles met veel aandacht en perfectie gemaakt.

Marischa is ook een heel fijn persoon om mee in contact te staan. Ze leeft echt haar passie en kan veel mensen helpen.

Anoniem
5/5

Heb gister mijn Holy Olie binnengekregen. Wat een verrassing en wat een heerlijke geuren. Het ziet er strak uit allemaal. Echt een leuk en mooi pakket. Ik hou ervan ♡

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem gerust contact op via klantenservice@holyolie.nl

Om je niet te lang op je eerste bestelling te laten wachten, ontvang je jouw eerste Holy Olie altijd binnen 4 weken en vervolgens iedere 8 weken rond nieuwe maan.  Nieuwe maan is namelijk een goed moment om stil te staan bij je ontwikkeling en mee te gaan met het ritme van de natuur.

Hierdoor werken wij met 2 bezorgschema’s. Kijk welke voor jou relevant is:

Bezorgschema 2023 optie A:
– voor 16 augustus
– voor 14 oktober
– voor 13 december
– en vervolgens iedere 8 weken voor nieuwe maan

Bezorgschema 2023 optie B:
– voor 15 september
– voor 13 november
– en vervolgens iedere 8 weken voor nieuwe maan

Wanneer je gaat verhuizen, zouden wij graag minimaal 3 weken hiervoor, je nieuwe adres ontvangen bij onze klantenservice. Dit kan je mailen naar klantenservice@holyolie.nl. In de correspondentie graag zowel je oude als nieuwe adres vermelden en de ingangsdatum dat je jouw Holy Olie op het nieuwe adres wilt ontvangen. 

Opzeggen kan telefonisch of per e-mail. 

Klantenservice marischa.nl
Telefoon: 020 752 9850
Email: klantenservice@holyolie.nl

Opzeggingen worden per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging altijd het adres waarop Holy Olie bezorgd wordt. Je abonnement opzeggen kan op ieder moment en gaat in na de eerstvolgende levering vanaf de dag dat de opzegging marischa.nl heeft bereikt. 

Ja, dat kan zeker! Stuur een e-mail naar klantenservice@holyolie.nl met je adresgegevens. Wij laten je dan de extra bezorgkosten weten en maken het voor je in orde.

Stuur een mail naar onze klantenservice klantenservice@holyolie.nl. Wij zorgen er dan voor dat je de missende Holy Olie alsnog ontvangt. 

Holy Olie heeft 2 abonnementsvormen om je persoonlijke geur op je deurmat te ontvangen. Bekijk ze hier.

Je kunt je abonnementsvorm of productvoorkeur wijzigen door een mail te sturen naar klantenservice@holyolie.nl

De abonnementsvoorwaarden kun je hier vinden. 

Je kunt contact opnemen met onze Klantenservice via klantenservice@holyolie.nl of via 020 752 9850 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)