Logo HOLY OLIE

divine feminine

Scheppingskracht om naar je toe te trekken wat je wilt

De trilling van deze geurbeleving gunt jezelf tijd om in de zon te zitten en om je wensen uit te zetten in het universum. Zodat naar je toekomt wat je wilt bereiken.

Snel naar

Uitleg over Holy Olie: Divine Feminine

Je wens neerzetten over wat je wilt bereiken

Dit is de Holy Olie Divine Feminine. Ieder mens heeft zowel mannelijke als vrouwelijke krachten die je in kunt zetten. Beide talenten heb je nodig om iets in beweging te krijgen. De vrouwelijke kracht is magnetisch. Dit bepaalt wat je aantrekt of afstoot. De mannelijke kracht is elektrisch en vuurt af wat je neerzet. Deze olie ondersteunt je vrouwelijke talent om te creëren en aan te trekken wat je wilt bereiken. 

De trilling van Divine Feminine geeft je openheid maakt je ontvankelijk voor creatiekracht. Het maakt je bewust dat jij je eigen toekomst kunt creëren. 

Deze warme geur geeft je rust en helderheid. Zo kan jij je wensen helder voor je zien en voelen hoe het is als je jouw doelen hebt bereikt. Zo stuur jij een boodschap naar het universum, zodat wat je wilt bereiken kan worden gerealiseerd. 

Merkaba | Holy Olie | essential oil | 3

Oefening om je wensen uit te zetten

Ga naar buiten als de zon schijnt, maak een mooie wandeling en zoek een fijne plek op in de natuur. Een plek waar je kunt dagdromen. 

Verbind je met je creatiekracht. Deze is liefdevol, warm en intuïtief. Laat je deze kracht toe? Kan jij je Divine Feminine toelaten, zodat dat iets je tegenhoudt? 

Laat je meevoeren door je fantasie. En droom hoe het zou zijn als dit werkelijkheid is.  Zo zet jij in het universum uit wat je wilt bereiken.

Ingrediënten

In deze olie:
Kumquat, Witte Lotus, Amber, Mandarijn

planten magie

Bekijk de kracht van iedere specifieke plant in het plantenalfabet.

Uitleg over de producten

roll on

Roll on
Handig mee nemen

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van essential oil en jojoba olie. 

Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, achter in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

auraspray

Auraspray
Voor je aura en interieur

Door een auraspray te gebruiken, breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. Je voelt je lichter en bewuster.

Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Blijf even staan en laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment en voel wat de spray met je doet. 

essential oil

Etherische olie
Pure etherische olie

Met de essential oil heb je het meest pure en veelzijdige product. Het bestaat alleen uit etherische olie, waarvan bekend is dat het een heilzame werking heeft. 

Je kunt er eindeloos mee variëren doordat je de essential oil op vele manieren kunt gebruiken. Etherische olie kun je verspreiden via een aroma diffuser of toevoegen aan een massageolie, voetbad of bad

 

Tips voor je essential oil

Met de pure etherische olie heb je het meest veelzijdig product, omdat je eindeloos kunt variëren. Je kunt de etherische olie op vele mandieren gebruiken. Hieronder staan de meest gebruikte toepassingen. Ook staan hier veilige hoeveelheden bij vermeld. We raden je aan om deze richtlijnen aan te houden. 

aroma brander

Aroma brander of aroma diffuser

De bekendste manier om gebruik te maken van je helende olie is het verdampen van je persoonlijke geur doormiddel van een brandertje met een kaarsje of een aroma diffuser. De hoeveelheid olie die je gebruikt hangt af van de grootte van de ruimte waar het brandertje staat. Maar een gemiddelde woonkamer kan ongeveer 10 druppels hebben. Een kleinere slaapkamer, gebruik dan 3 tot 5 druppels.

Ben je op zoek naar een aroma diffuser? Je hebt ze in alle smaken. Bijvoorbeeld met 1001 nacht of een elegante gouden design.

voetenbad

Voetenbad met Holy Olie

Een voetenbad is een ontspannen manier om je met je etherische olie te verbinden. Het warme water werkt ontspannend, gebruik Himalaya zout voor het energetisch schoonmaken, een scheutje basis olie (zoals Amandel olie of een combinatie van Amandel- Jojoba– en Avocado olie) voor de verzorging van de huid en een Holy Olie waar je op het moment behoefte aan hebt. De reflexzones raken ontspannen en de energie van de olie kan worden opgenomen. Je kunt net zo lang in je voetenbad blijven zitten tot het voor jou goed voelt.

Ingrediënten:
Bak met warm water
1 tot 1,5 schep Himalaya zout
1 eetlepel basis olie

4 tot 6 druppels van de gekozen Holy Olie

Etherische olie in bad

Bad met Holy Olie

Een voetenbad maar dan in het groot. Maak in een kom een mengsel klaar van 4 scheppen Himalaya zout, een flinke scheut basis olie, 10 tot 13 druppels van je persoonlijke olie. Laat een bad vollopen, ga erin zitten en voeg dan pas je kommetje met ingrediënten toe. Zo kun je optimaal genieten van je Holy Olie.

Tip: zoek wat mooie kristallen uit en leg die bij je bad. Kristallen hebben veel invloed op je energie systeem en kunnen je extra verwennen met hun helende vermogen. Denk bijvoorbeeld aan Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist.

 

Afstemmen op de maanklok

Je ontvangt je Holy Olie voor de nieuwe maan, zodat jij je kan afstemmen op de maanklok. In het laatste blog lees je alles over de aankomende maan. Met tips hoe jij kunt leven op het ritme van de maan. 

Het wonder van violet glas

Misschien heb je het al gezien. Je Holy Olie zit in een heel speciaal flesje van miron glas. Je kunt dit goed zien als je jouw flesje tegen het licht houdt. Bij de auraspray zie je dit erg goed. Dit is violet glas en het enige soort glas ter wereld dat de zonnestralen perfect filtert. Het glas laat gunstige stralen toe en laat de schadelijke stralen buiten. Jouw flesjes van violet glas beschermen, verlengen en versterken de werking van je Holy Olie.

Het gebruik van violet glas gaat terug tot het oude Egypte. Waardevolle essences (oliën) en natuurgeneeskundige producten werden bewaard in vazen van violet glas. Het is zelfs bekend dat de legendarische koningin van de Nijl, Cleopatra, elke dag aloë vera op haar huid wreef, bewaard in violette glazen potten.

In de oosterse traditie vertegenwoordigt de kleur violet de harmonie van het universum. De combinatie van blauw en rood is Yin en Yang. Yin: de naar binnen gerichte energie. Yang: zonne-energie, gericht naar de buitenwereld.

mironglas

Bron en meer informatie mironglass.com

Berichtje van de maker