Logo HOLY OLIE

connect

Je verbinden met anderen

De kunst van verbinden, is om vanuit je hart samen te werken en om de ander in zijn of haar waarde te laten om er ook vanuit het hart te kunnen zijn. Als je vanuit je hart leeft, dan leef je wie je werkelijk bent en mag zijn. 

Deze geurbeleving stimuleert het hartchakra. Dit is de plek waar de energie van het hart en de energie van je keel samenkomen. Het zorgt voor een samensmelting van wat je vanuit je hart wilt zeggen en wat je daadwerkelijk zegt door de woorden die je gebruikt. 

Deze geurbeleving zorgt ervoor dat je jezelf vanuit je eigen kern en in alle kwetsbaarheid kunt presenteren aan een ander. Zodat je vanuit je hart verbind met een ander.

Snel naar

Uitleg over Holy Olie: Connect

Er allebei vanuit je kern mogen zijn

Naast woorden, kan je ook verbinden met subtiele lichaamstaal, chemie of energetisch. Deze olie ondersteunt je om je op een energetische manier met een ander te kunnen verbinden. Het reinigt de energie, zodat jullie beiden de ruimte ervaren om jullie zelf te zijn in het contact met de ander. 

De geur stimuleert de vrouwelijke kracht in onszelf. Deze energie wil van nature liefde geven, zorgen en leven vanuit intuïtie. Je mag dit toe laten in het contact met anderen. 

Ieder mens heeft mannelijke en vrouwelijke energie in zich. Laat de vrouwelijke energie er zijn, waarbij je mag delen wat je voelt en waar je behoefte aan hebt. 

Merkaba Healing | Holy Olie | essential oil | 7

Oefening om te verbinden met anderen

Mensen worden gedreven door hun drijfveren, waarden en talenten.

Neem de tijd om te verbinden met je partner, zakenrelatie, familielid, vriend of vriendin. Ga bijvoorbeeld op een rustige plek koffie drinken. 

Stel een onderwerp voor, wat centraal staat. Bijvoorbeeld in een liefdesrelatie, kan het onderwerp de relatie zijn, de omgang met een kind, of ieder ander onderwerp

Neem nu allebei de tijd om 3 waarden te benoemen. Je benoemt bijvoorbeeld welke waarden je belangrijk vindt in jullie relatie.

Vervolgens leg je aan de ander uit, waarom deze waarden belangrijk voor je zijn. Hoe vind je dit nu gaan in de relatie? Zou je hier iets anders in willen zien? 

Bespreek hoe je meer rekening kunt houden met elkaars drijfveren.

Goed om na twee weken weer in te checken om te kijken hoe het gaat. 

Ingrediënten

In deze olie:
Kalmoes, Kamfer, Palo Santo, Jeneverbes, Laurier, Citroen, Rozenhout, Patchouli.

planten magie

Bekijk de kracht van iedere specifieke plant in het plantenalfabet.

Uitleg over de producten

roll on

Roll on
Handig mee nemen

Een roll on is een kant en klaar product dat je direct op je huid kunt gebruiken. Een roll on bestaat uit een mix van essential oil en jojoba olie. 

Je kan de roll on aanbrengen op een chakra punt, je polsen, achter in je nek, je hals, slaap of onder je voeten. Verder is de roll on makkelijk om mee te nemen en op te doen.

auraspray

Auraspray
Voor je aura en interieur

Door een auraspray te gebruiken, breng je de trilling van je aura omhoog. De lagere trillingen (blokkades) trillen los. Hierdoor kan de energie van je aura stromen en worden negatieve emoties afgevoerd. Je voelt je lichter en bewuster.

Sluit je ogen en spray enkele malen boven je hoofd. Blijf even staan en laat de nevel op je neerdalen. Gebruik dit moment en voel wat de spray met je doet. 

essential oil

Etherische olie
Pure etherische olie

Met de essential oil heb je het meest pure en veelzijdige product. Het bestaat alleen uit etherische olie, waarvan bekend is dat het een heilzame werking heeft. 

Je kunt er eindeloos mee variëren doordat je de essential oil op vele manieren kunt gebruiken. Etherische olie kun je verspreiden via een aroma diffuser of toevoegen aan een massageolie, voetbad of bad

 

Tips voor je essential oil

Met de pure etherische olie heb je het meest veelzijdig product, omdat je eindeloos kunt variëren. Je kunt de etherische olie op vele mandieren gebruiken. Hieronder staan de meest gebruikte toepassingen. Ook staan hier veilige hoeveelheden bij vermeld. We raden je aan om deze richtlijnen aan te houden. 

aroma brander

Aroma brander of aroma diffuser

De bekendste manier om gebruik te maken van je helende olie is het verdampen van je persoonlijke geur doormiddel van een brandertje met een kaarsje of een aroma diffuser. De hoeveelheid olie die je gebruikt hangt af van de grootte van de ruimte waar het brandertje staat. Maar een gemiddelde woonkamer kan ongeveer 10 druppels hebben. Een kleinere slaapkamer, gebruik dan 3 tot 5 druppels.

Ben je op zoek naar een aroma diffuser? Je hebt ze in alle smaken. Bijvoorbeeld met 1001 nacht of een elegante gouden design.

voetenbad

Voetenbad met Holy Olie

Een voetenbad is een ontspannen manier om je met je etherische olie te verbinden. Het warme water werkt ontspannend, gebruik Himalaya zout voor het energetisch schoonmaken, een scheutje basis olie (zoals Amandel olie of een combinatie van Amandel- Jojoba– en Avocado olie) voor de verzorging van de huid en een Holy Olie waar je op het moment behoefte aan hebt. De reflexzones raken ontspannen en de energie van de olie kan worden opgenomen. Je kunt net zo lang in je voetenbad blijven zitten tot het voor jou goed voelt.

Ingrediënten:
Bak met warm water
1 tot 1,5 schep Himalaya zout
1 eetlepel basis olie

4 tot 6 druppels van de gekozen Holy Olie

Etherische olie in bad

Bad met Holy Olie

Een voetenbad maar dan in het groot. Maak in een kom een mengsel klaar van 4 scheppen Himalaya zout, een flinke scheut basis olie, 10 tot 13 druppels van je persoonlijke olie. Laat een bad vollopen, ga erin zitten en voeg dan pas je kommetje met ingrediënten toe. Zo kun je optimaal genieten van je Holy Olie.

Tip: zoek wat mooie kristallen uit en leg die bij je bad. Kristallen hebben veel invloed op je energie systeem en kunnen je extra verwennen met hun helende vermogen. Denk bijvoorbeeld aan Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist.

 

Afstemmen op de maanklok

Je ontvangt je Holy Olie voor de nieuwe maan, zodat jij je kan afstemmen op de maanklok. In het laatste blog lees je alles over de aankomende maan. Met tips hoe jij kunt leven op het ritme van de maan. 

Het wonder van violet glas

Misschien heb je het al gezien. Je Holy Olie zit in een heel speciaal flesje van miron glas. Je kunt dit goed zien als je jouw flesje tegen het licht houdt. Bij de auraspray zie je dit erg goed. Dit is violet glas en het enige soort glas ter wereld dat de zonnestralen perfect filtert. Het glas laat gunstige stralen toe en laat de schadelijke stralen buiten. Jouw flesjes van violet glas beschermen, verlengen en versterken de werking van je Holy Olie.

Het gebruik van violet glas gaat terug tot het oude Egypte. Waardevolle essences (oliën) en natuurgeneeskundige producten werden bewaard in vazen van violet glas. Het is zelfs bekend dat de legendarische koningin van de Nijl, Cleopatra, elke dag aloë vera op haar huid wreef, bewaard in violette glazen potten.

In de oosterse traditie vertegenwoordigt de kleur violet de harmonie van het universum. De combinatie van blauw en rood is Yin en Yang. Yin: de naar binnen gerichte energie. Yang: zonne-energie, gericht naar de buitenwereld.

mironglas

Bron en meer informatie mironglass.com

Berichtje van de maker